Om os

Retur, ombytning, defekte varer & reklamation

Hos Spring Copenhagen vægter vi kundeservice højt. Derfor kan du altid tage fat på os for spørgsmål, og når du ønsker hjælp. Henvendelser vedrørende køb i webshop på springcopenhagen.com kan på e-mail: [email protected]

Vores åbningstider er mandag til torsdag mellem klokken 09.00-15.30 og fredag mellem klokken 09.00-14.30. Vi forsøger at svare inden for 24 timer på almindelige hverdage.

Sådan returnerer du dine varer købt på springcopenhagen.com
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

For at sende varen retur, beder vi dig om at printe og udfylde vores returseddel, som du kan downloade her:

Download returseddel her. 

Husk at vedlægge vores returseddel i pakken, hvori du sender varen. Her finder du også information om returadresse m.m.

Vigtigt: Du skal kontakte kundeservice, hvis du har et beskadiget eller defekt produkt.

Refusion, krav vedr. returnering
De varer, du ønsker at returnere, er dit ansvar, indtil de når vores lager. Eventuelle skader, der sker under returneringen/forsendelsen af varen til vores lager, er dit ansvar. Sørg for at pakke returvaren godt og sikkert ind for at forhindre skader på varen og den originale emballage, da dette vil påvirke værdien af varen.

Gem alle kvitteringer og sporingsnumre som bevis på, at varen er sendt retur.

Hvis varen eller den originale emballage er blevet brugt/brudt mere end normalt for at undersøge varen, holdes du ansvarlig for værditabet på varen. Håndtér derfor varen, som du normalt ville håndtere den i en butik. Når vi har modtaget varen på vores lager, giver vi dig besked, hvis der foreligger et værditab på produktet, og hvis din refusion bliver lavere end den betalte pris.

Hvis vi accepterer din returordre som gyldig, og varen kan sælges som ny, refunderer vi dig den fulde købspris. Hvis det viser sig at produktet er brugt, har synlige ridser eller slitage og den originale emballage ikke er intakt, refunderer vi dig ikke. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Vi dækker ikke omkostningerne til returforsendelsen.
Refusionen udbetales til det kreditkort (eller den betalingsmetode), der blev brugt til at betale ordren med. Der kan gå op til 14 dage efter modtagelsen af varen på vores lager.

Reklamationer og defekte varer
Spring Copenhagens webshop handler under købeloven. Enhver reklamation foregår efter købelovens regler, som betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter dit køb, og varen er leveret. Dog gælder det ikke skader, fejl eller slitage, der skyldes manglende vedligeholdelse, almindeligt slid eller forkert brug. Der skal reklameres inden for en ’rimelig tid’, efter at du har opdaget fejlen. Rettidig reklamation er inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget.

Hvis din reklamation er berettigede, kan du få varen repareret, få tilsendt et nyt produkt eller få refusion. Dette afgøres fra sag til sag og sammen med vores kundeservice.

Du skal kontakte kundeservice, hvis du har et beskadiget eller defekt produkt.

Returadresse:
Spring Copenhagen ApS
c/o Ackro
Faverland 6
2600 Glostrup
Danmark

Følg anvisningerne i vores returseddel, og bemærk at du skal sende varen som en erhvervspakke. Vi anbefaler du sender via en autoriseret pakketransportvirksomhed og at du sender via GLS og derfor afleverer pakken i din lokale GLS Pakkeshop. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til den adresse, vi har angivet.
Bemærk: Forsendelsesomkostningerne for retur skal betales af dig og dækkes ikke af Spring Copenhagen ApS.