Kvalitet er vigtigt, og det, vi gør, gør vi godt. Hver gang vi introducerer en ny designløsning til markedet, udfordrer vores team brugen af materialer og måden at producere på. Det betyder, at vi altid forsøger at skabe det bedst mulige produkt produceret på den mest ansvarlige måde.

Kernen i vores virksomhed er passion. Vi bevæger os hele tiden fremad ved løbende at innovere og forbedre os. Spring Copenhagens mål er at skabe designløsninger, der ældes med ynde og holder i generationer – design, der inspirerer til en bedre hverdag. Når vi laver designløsninger til hjemmet eller arbejdspladsen, tænker vi dette ind i både design- og produktionsprocessen allerede fra begyndelsen – fordi det giver mening for både slutbrugeren og miljøet.

 Vi har et in-house designudviklingsteam og arbejder eksternt med vores designere. Det betyder, at vi kan følge og forme designprocessen og produktudviklingen hele vejen fra idé til det færdige produkt og dermed sikre, at gældende regler for miljø og bæredygtighed overholdes.

Øger andel af FSC™-certificeret træ
Vi holder meget af træ som materiale, og træ er en del af mange af vores designløsninger. Et vigtigt skridt på vejen mod en mere bæredygtig designindustri er at støtte ansvarlig træindvinding og skovforvaltning.

Derfor støtter vi organisationen ’Plant et Træ’ samt FSC (Forest Stewardship Council™) ved at øge den samlede andel af FSC™-certificeret træ i vores produktion. På den måde hjælper vi med at sikre, at der ikke fældes flere træer, end skoven kan reproducere – og at lokalsamfund, biodiversitet og skovarbejdere behandles med respekt. 

Som ung virksomhed etableret i 2015 er vi et stolt medlem af FSC og afsøger altid muligheden for at prioritere FSC-certificeret træ i udviklingen af nye produkter og emballager. Vi arbejder hen imod et mål om, at andelen af FSC-certificeret træ i vores samlede produktion skal være 70 % inden udgangen af 2025.

Derudover overholder vi EU's træforordning fra 2013. Det betyder, at vi udfører behørige procedurer og foranstaltninger på alle forsendelser, der er omfattet af EUTR, for at sikre, at træet kommer fra lovlige kilder.

Stærke partnere skaber forskel lokalt
Spring Copenhagen arbejder tæt sammen med vores partnere på daglig basis. Vores partnere er forpligtet til at deltage i en fælles handelsaftale, som blandt andet overholder de principper og retningslinjer, der er udstukket af FN. 

Hos Spring Copenhagen samarbejder vi med flere NGO’er for at gøre en forskel lokalt, blandt andet Red Barnet Danmark, Plant et Træ, WWF og Kræftens Bekæmpelse.