Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhed med rødder i skandinavisk designtradition. Vi har et simpelt, men klart løfte: at inspirere til et bedre hverdagsliv.

Vores navn refererer til den sæson, hvor alt gror, men også til følelsen af foryngelse, fornyelse og fejringen af spirende ideer.

Vi ønsker at skabe produkter, der bliver brugt hver dag, og som inspirerer mennesker verdenen over til et bedre hverdagsliv. Hverdagsdesign til hverdagspriser, skabt til alle dem, der sætter pris på design. 

Vi vil inspirere dig og hjælpe dig med at skabe smukke omgivelser, hvad enten det er i dit hjem, på arbejdspladsen eller restauranten. Et komfortabelt hjem, med følelsen af sammenhold, fællesskab – et sted til at slappe af. 

Kernen i vores virksomhed er passion. Vi bevæger os hele tiden fremad ved løbende at innovere og forbedre os. Spring Copenhagens mål er at skabe produkter, der har potentialet til at blive nye klassikere, der ældes med ynde og går i arv gennem generationer.

Gode fortællinger, god kvalitet og godt håndværk er centrale elementer i vores udvikling af meningsfuldt, brugbart og tidløst design. Design, der prissættes overkommeligt, så de fleste mennesker kan få glæde af dem. 

Vores unikke portfolio indeholder designs fra 1930erne til nu, udviklet i samarbejde med berømte, glemte, ukendte og kommende designere og idémagere.

Historie

Spring Copenhagen blev grundlagt af Peter Sørensen og Claus Nielsen i oktober 2015. 

Den oprindelige ide var at finde måder at udfordre den etablerede designbranche ved at finde gamle, glemte designs og på samme tid arbejde med nye, up-coming designere om at skabe veldesignede interiørprodukter der har muligheden for at vokse sig til nye designklassikere, ældes med ynde og holde i generationer. Det hele skulle ske med et simpelt løfte: at inspirere til en bedre hverdag. 

Ideen opstod fra kendetegnene på vores først produkt, som Peter havde stående i sit køkken: Peberfuglen. Peberfuglen er et ikonisk dansk design, produceret i Danmark i slutningen af 1950’erne til begyndelsen af 1960’erne. Den er skabt af Sven Erik Tonn-Petersen, også blot kendt som Tonn-P, og er siden blevet et symbol for brandet. 

Peberfuglen er et perfekt eksempel på den måde funktion, håndværk og kreativitet kan gå hånd i hånd og opnå perfektion. I julen 2015 var Peberfuglen det eneste produkt i vores portefølje og til salg i kun fire butikker i Danmark. 

I 2019 vandt Peter og Claus iværksætterkonkurrencen Vejen til Seier på Danmarks største kanal TV2. De endte med at vinde foran 700 andre virksomheder og fik med sejren en millioninvestering, så Spring Copenhagen kunne sætte fokus på international vækst og udvikle flere designs. 

I dag arbejder Spring Copenhagen med en bred vifte af designere og ældre designeres familier. Vi har et stort udvalg af accessories, belysning, møbler og træfigurer – og vores produkter findes i over 800 butikker og onlineshops fordelt på mere end 20 lande.