Garderen: Den nye danske juleklassiker

Garderen med nøddeknækkeren i maven er skabt af en udelt kærlighed til nødder, former og farver.


Designer Benjamin Hansen elsker nødder og spiser dem året rundt. Og så finder han ofte inspiration til sine designs gennem genfortolkninger af kendte strukturer og former.

Garderens farveblokke, firskårne skarphed og næsten eventyrlige status smeltede sammen med ønsket om en nøddeknækker, der ikke bare er en nøddeknækker.

Humor, farver og stil

Den opsigtsvækkende uniform tilføjer noter af både humor og stil.

Fra den overdimensionerede bjørneskindshue ned over den skarp-røde frakke til de blå bukser og blanke støvler: Garderen er på en og samme tid et rodfæstet dansk symbol og opsigtsvækkende ikon.

Responsen på Garderen med nøddeknækkeren i maven har da også netop været både smil over det finurlige ved at sammensmelte den klassiske garder med en nøddeknækker-funktion og beundrende blikke på den stilrene form og iøjnefaldende farver.

Garderen er en fuldendt klassiker

Nøddeknækkeren kan med sit minimalistiske og stilrene udtryk smelte sammen med hjemmets interiør eller stå stolt for sig selv som bordets centrum.

Selve mekanismen i maven har samme struktur som en proptrækker og knækker nænsomt alle typer nødder uden skaller og stykker alle vegne.

Benjamin Hansen selv knækker nødder med sin garder i alle årets måneder, men nøddeknækkeren er gået hen og blevet noget af en juleklassiker i det ganske land.

Garderens funktionelle og æstetiske karaktertræk gør den til den perfekte gave: Den fuldendte nye klassiker.

Minimalistisk og praktisk design til hverdagen

Nødderne knuses ved at dreje på garderens hoved, og det foregår helt uden at bruge kræfter.

På den måde drager Garderen omsorg for både de ældste, der måske ikke længere har de samme kræfter i fingrene, og de yngste, der gerne vil være med omkring nøddehyggen ved juletid.

Det er minimalistisk og praktisk design, der har hverdagen i centrum.

Find Garderen her

Yndlingsvarer