Vi beskytter din betaling med totrinsgodkendelse

3D secure - Totrinsgodkendelse

Det er nu blevet endnu sikrere for dig at handle på nettet – og det gælder selvfølgelig også i vores webshop. Der er nemlig kommet en ny og mere sikker betalingsproces.

Du kan opleve, at det tager en smule længere tid end normalt at gennemføre et køb, men til gengæld er processen endnu mere sikker end tidligere.

Hvorfor denne nye proces?

Den nye proces er en sikkerhedsforanstaltning, der kommer fra Dankort by Nets, Verified by Visa og MasterCard SecureCode.

Formålet med den at passe endnu bedre på dine kortoplysninger og derved minimere misbrug af kort generelt, når vi handler på nettet. Løsningerne er allerede i andre EU-lande.

Hvad indebærer den nye proces?

Når du handler på springcopenhagen.com, vil du skulle igennem et trin mere end normalt, før dit køb er gennemført.

Processen forløber således:

1. Du lægger én eller flere varer i din kurv
2. Du går til checkout
3. Du indtaster dine oplysninger – inklusive betalingsoplysninger.
4. Du trykker på ’Godkend ordre og betal’.
5. Du vil nu blive bedt om at taste en kode, som bliver sendt til dig på sms. Er det første gang, du prøver dette, vil du desuden blive bedt om at registrere dig hos Dankort/Visa/Mastercard. For at gøre dette skal du blot følge de trin, der kommer op på din skærm. Du skal kun registrere dig én gang. Efterfølgende kan du nøjes med at indtaste den kode, der bliver sendt til din telefon.
6. Når du har registreret dig og indtastet koden, er dit køb gennemført.

Hvis du vælger at betale med MobilePay, skal du ikke igennem ovenstående proces. Det foregår helt som normalt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, der sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til dem på [email protected].