Om os

Konkurrencebetingelser

På Spring Copenhagens websites og digitale kanaler afholder vi konkurrencer. De er til enhver tid oprettet og drevet af Spring Copenhagen ApS. Formålet er at skabe opmærksomhed om kanalerne og vores brand. Når du deltager i vores konkurrencer, accepterer du vores generelle vilkår og betingelser.

Konkurrencerne er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc., Instagram, Youtube eller Pinterest. Det vil sige, at konkurrencerne hverken er sponsoreret/administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram eller andre sociale medier. Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du vinder, og vi skal bruge dine oplysninger til vores forsendelses- og lagerpartnere.

Spring Copenhagen forholder sig retten til at ændre vilkår og betingelser for vores konkurrencer på ethvert tidspunkt og til at aflyse, flytte eller stoppe konkurrencen samt ekskludere deltagere, der snyder eller ikke overholder konkurrencens vilkår, regler og betingelser. Spring Copenhagen forholder sig retten til at tilpasse betingelser og spilmekanik for enhver konkurrence. Spring Copenhagen ApS er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl i konkurrencerne.

Sådan deltager du

Spring Copenhagen har konkurrencer på både vores website og på vores digitale kanaler. For hver konkurrence vil vi tydeligt fortælle, hvordan du deltager. Det vil fremgå af den enkelte konkurrences vilkår, hvordan og hvornår vinderen eller vinderne udtrækkes. Alle vindere kan du se nederst på denne side. Af hensyn til GDPR offentliggøres vindere kun med fornavn og postnummer, medmindre det konkret fremgår af konkurrencens vilkår.

Du må deltage en gang i hver konkurrence, medmindre andet fremgår tydeligt af den enkelte konkurrences betingelser.

For at deltage i vores konkurrencer, skal du være over 18 år. Foregår konkurrencen på Facebook, skal du have en Facebook-profil, deltager du på Instagram, skal du have en Instagram-profil og så fremdeles. Spring Copenhagens medarbejdere deltager ikke i konkurrencerne.

Hvis du har nogen spørgsmål til en konkurrence hos Spring Copenhagen, kan du altid kontakte os på [email protected].

Præmier

Konkurrencerne er for alle læsere, følgere og fans af Spring Copenhagen. Præmierne er altid sponsorerede af Spring Copenhagen, og der er ingen af vores konkurrencer, der er købsbetingede.

Vinder du et gavekort, kan du få udbetalt værdien af gavekortet mod et gebyr på 25 kroner. Hvis en præmie ikke kan tildeles, af årsager der er uden for Spring Copenhagens kontrol, vil vinderen modtage en anden præmie.

Brug af personoplysninger

Afgiver du din e-mailadresse i forbindelse med en konkurrence, indsamler og behandler Spring Copenhagen dine personoplysninger efter gældende lovgivning. Når du afgiver din e-mailadresse, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig med nyheder, produktinformation og konkurrencer på den afgivne e-mail.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores mailliste, enten i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til [email protected].

Vindertrækning og personoplysninger

Når du deltager i en af Spring Copenhagens konkurrencer, giver du samtykke til, at dit navn offentliggøres i enten mailkommunikation eller ved et opslag på vores sociale medier.

Foregår konkurrencen som en del af en kampagne, hvor vi indsamler mails til vores nyhedsbrev, tager vi personlig kontakt på mail. Er der tale om en særligt målrettet kampagne, sender vi samtidig et nyhedsbrev ud til deltagerne, hvor vi fortæller, hvem der vandt konkurrencen. Foregår konkurrencen på Facebook eller Instagram, afslutter vi konkurrencen og nævner vinderen i kommentarsporet, sender vinderen en direkte besked og laver et separat opslag, der nævner vinderen.

Det er til enhver tid vinderens ansvar at indhente sin præmie.

Samarbejdspartnere

Nogle af vores konkurrencer afholdes med samarbejdspartnere og/eller tredjepartsleverandører. Er du den heldige vinder, og ønsker du at modtage præmien, accepterer du endvidere, at Spring Copenhagen videregiver dine personoplysninger (navn, mail, telefonnummer og adresse) til samarbejdspartnere, der står for håndtering og forsendelse af din præmie.

Spring Copenhagen bruger kun oplysningerne til forsendelse, og vi sletter oplysningerne efterfølgende, medmindre du har givet samtykke til, at vi må bruge din e-mailadresse til at sende nyhedsbreve og anden markedsføring.

Rettelse eller sletning af personoplysninger

Du har ret til at se de indsamlede oplysninger og ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af dine oplysninger. Du har også krav på at få slettet eller rettet forkerte oplysninger.

Ønsker du at se dine indsamlede data, kan du kontakte Spring Copenhagen på [email protected].

Tidligere vindere:

Vinder af 4. søndag i advent på Facebook (slutdato 26/12/2020):

Vinder af 3. søndag i advent på Facebook (slutdato 19/12/2020): Merete Ådland Brekkeflat

Vindere af gavekort i skrabespil (slutdato 14/12/2020):
Gunhild Thøisen, maria vinsted, Tinna Sønderskov, Maria Anita Nielsen, Jesper Antonsen, Anette Bergmann, Susanne Pugflod, Susanne Poulsen.

Vinder af 2. søndag i advent på Facebook (slutdato 12/12/2020): Kaja Greth

Vindere af gavekort, konkurrence på Facebook (slutdato 12/12/20):
Heidi Havmøller Jensen, Lisbeth Kristensen, Birthe Torstensen, Manuela Toft Bundgaard, Bente Madsen, Charlotte Friis Hammer, Jessie Holmslykke, Anna Nadia Pagels, Henriette Janstoft, Jane Bjerregaard, Hanne Poulsen, Lilli Hansen,
Gitte Kjær Andersen, Amanda Lykke Pedersen, Inge Kjærgaard, Karina Toft, Lene Marie Nielsen, Mona Vestergaard Sørensen, Annemarie Dall og Laila Lund.

Vinder af 1. søndag i advent på Facebook (slutdato 5/12/2020): Jonna Hansen