Spring Copenhagen hylder Tivoli med ny Expressions

Tivoli og Spring Copenhagen indgår samarbejde og lancerer Expressions Tivoli. Babusjkaen består af Pjerrot, Harlekin og Columbine og er en hyldest til verdens ældste forlystelsespark, til leg og til farverige universer.

Tivoli er et vartegn for København, og mange har minder om ture til Tivoli, forlystelserne, lysene og fyrværkeriet. Den verdenskendte forlystelsespark er synonym med eventyr og farverige universer, der også inspirerede designer Benjamin Hansen i udviklingen af Expressions Tivoli.

Samarbejdet med Tivoli er unikt

Claus Nielsen, der er partner i Spring Copenhagen, var ikke et sekund i tvivl, da muligheden for et samarbejde med Tivoli opstod.

”Et samarbejde med Tivoli er en unik mulighed for os. Vores Expressions-univers passer perfekt til den kreativitet, legesyge og farverigdom, der er så unikt ved Tivoli. De tre pantomimefigurer er samtidig helt oplagt som babusjka, og jeg synes, at det er en af de flotteste, vi har lavet,” siger Claus Nielsen.

Legendariske figurer med appel

Expressions Tivoli er en hyldest til den ikoniske have i København. Og derfor var det også afgørende for Marianna Helmer-Gregersen, der er salgs- og licenschef i Tivoli, at Expressions-udgaven tappede ind i noget unikt ved haven, der både havde international og national appel.

”Både danskere og rigtig mange turister kommer til Tivoli for at opleve vores legendariske pantomimeteater, og Benjamin Hansen har på den måde ramt plet med sin Expressions Tivoli. De tre figurer og deres udseende passer perfekt til de fortællinger, vi i løbet af sæsonen leverer fra scenen på Pantomimeteatret,” fortæller Marianna Helmer-Gregersen.

Tivolis former og farver inspirerer

Benjamin Hansen behøvede ikke at tænke mange tanker om udformningen Expressions Tivoli, da han først gik i gang med designprocessen. De mange farver og vidt forskellige udtryk, som Pjerrot, Harlekin og Columbine repræsenterer, var oplagte at tage udgangspunkt i.

”Jeg er vildt inspireret af farverne og formerne, der findes i Tivoli. Jeg kan godt lide, at det er et legesygt, eventyrligt og måske lidt skørt sted. Det er, som om det er en legeplads for voksne. Visuelt har de tre figurer også hele spektret: Pjerrot er kridhvid, ren og enkel, og så kommer Harlekin, som jo bare er drillesyg og ren farvefest, og så er der Columbine, der både er ren, farverig og samtidig har et feminint touch. De tre figurer har på den måde hele spektret for at skabe unikt design,” fortæller Benjamin Hansen.

Yndlingsvarer