Om os

Handelsbetingelser

Velkommen til Spring Copenhagen hjemmeside og netbutik
Vi håber du bliver tilfreds med din oplevelse og dit køb hos os!

Du skal være 18 år gammel og have et gyldigt kreditkort for at handle på vores hjemmeside. Hvis du ikke er 18 år gammel endnu, kan du få en voksen til at foretage købet for dig.

Når du bruger vores butik gælder følgende vilkår og betingelser. Læs dem, inden du foretager dit køb.

De fleste af Spring Copenhagens varer og produkter i denne netbutik kan også findes og købes i de fysiske butikker og forhandlere, vi arbejder med internationalt. Kontakt os for at få tilsendt info om en butik og forhandlere nær dig.

Salgsbetingelser
Følgende generelle salgsbetingelser vedrører tilbud og salg af produkter på hjemmesiden www.springcopenhagen.com, der ejes, lanceres og vedligeholdes af:

Spring Copenhagen ApS
Herluf Trolles Gade 28, st. tv
DK-1052 København K
Danmark

CVR/VAT-nr: 37156736

Telefon: +45 3168 5854 (mandag til torsdag: 09.00-15.30 (CET), fredag: 09.00-14.30 (CET))

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit køb, produkterne eller ordren, er du velkommen til at kontakte kundeservice på:

Danmark og internationale ordrer:
[email protected].

Norge:
[email protected]

Vi prøver altid at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. I travle perioder kan vores svartid være op til fem hverdage.

Varemærker og ophavsret
Læs mere her

Fortrolighedspolitik
Læs mere her

Indhold, produkttilgængelighed og priser – ansvarsfraskrivelse
Spring Copenhagen ApS bestræber sig i videst muligt omfang på at levere nøjagtigt og opdateret indhold på denne hjemmeside. Desværre kan der lejlighedsvis være prisændringer, udsolgte varer og andre utilsigtede fejl på vores hjemmeside.

Brug af cookies
Læs mere her

Gældende lov
Enhver uoverensstemmelse, der opstår mellem en kunde og Spring Copenhagen ApS, afgøres i overensstemmelse med Danmarks lovgivning.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte os på [email protected]

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens
online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr


Bestilling
springcopenhagen.com butikken er åben 24/7 hele året. Bemærk dog, at butikken og hjemmesiden muligvis midlertidigt er nede for vedligeholdelse.

Når du tjekker ud ved kassen skal du udfylde dine oplysninger; som dit navn, leveringsadresse osv. Du kan kontrollere produkterne og det samlede beløb under udtjekningen. Du skal klikke ok til vilkår og betingelser ved køb af varer.

Straks efter du har afgivet din ordre, modtager du en bekræftelses-e-mail med vilkår og betingelser for din ordre.

Sikker betaling
Vi opkræver ingen kreditkortgebyrer. Bemærk, at det ikke er muligt for os at opkræve et højere beløb end det, der er godkendt af dig.

Alle priser er opført inklusive skat og moms. Vi accepterer: VISA, VISA ELECTRON, VISA DANKORT, DANKORT, MASTERCARD, PAYPAL, MAESTRO, SOFORT, IDEAL, Mobile Pay (DK) og mere.

Betalingskort

Når vi har accepteret din ordre, får vi en tilladelse fra dit kreditkortselskab. Betaling behandles via NETS og PCI-certificeret betalingsløsning. NETS bruger SSL-kryptering. SSL er en forkortelse for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol, der sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem kunden, Spring Copenhagen online shop og NETS. Det er derfor ikke muligt for tredjeparter at opsnappe kreditkortoplysninger. NETS er desuden fuldt PCI-certificeret. Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard, der definerer en række krav til lagring, transmission og håndtering af kreditkortdata – og hvordan det skal sikres, at kravene overholdes.

Moms, told og importafgifter
Hvis dit leveringsland opkræver told eller importafgifter – opkræves disse, når pakken når destinationslandet. Du skal selv betale disse gebyrer. Dette gælder også køb af gaver eller andre køb foretaget på vegne af en anden modtager.

Desværre har vi ingen kontrol over told- og importafgifter, og vi kan ikke informere dig om, hvor meget du vil skulle betale, før du bestiller. Toldpolitikker varierer meget fra land til land. Kontakt dit lokale toldkontor for yderligere information. Alle produktpriser, andre tjenester som forsendelsesomkostninger inkluderer afgifter (moms). Bemærk, at lokal moms og told muligvis vil gælde, når du modtager din pakke.

Virksomhedsordrer
Kontakt [email protected] for yderligere information, specielle tilbud og handelsbetingelser.

Levering
Vi har verdensomspændende forsendelse. Forsendelsesomkostningerne afhænger af dit leveringsland og dit købsbeløb. Find din leveringszone nedenfor og se forsendelsesomkostningerne – samt hvor stort et beløb du skal bestille for, for at kvalificere til gratis forsendelse.

Hvis de varer du har bestilt er på lager, sendes din ordre normalt fra vores lager inden for 1-3 hverdage efter modtagelsen af din ordre. I travleperioder kan der dog gå længere tid. De fleste af vores forsendelser håndteres primært af UPS og GLS.

Når din ordre er pakket og på vej, modtager du en e-mail eller sms fra transportselskabet med et sporingsnummer og en estimeret leveringsdato. Større ordrer: Vi sender din ordre med en speciel transportør afhængigt af leveringslandet. Du vil blive kontaktet direkte via e-mail, når du har afgivet ordren med mere information om leveringstid og datoer. Se nedenfor for estimerede leveringstider.

I Danmark er der fri fragt ved køb over 299 kroner. Ved køb under nævnte beløb opkræves fragt:
GLS Pakkeshop: DKK 49
GLS Privat: DKK 49
GLS Erhverv: DKK 49

I EU samt Norge er der fri fragt ved køb over 799 kroner. Ved køb under nævnte beløb opkræves fragt på DKK 100.

I resten af verden er der fri fragt ved køb over 799 kroner. Ved køb under nævnte beløb opkræves fragt på DKK 200.

Forsendelsestid:
Bemærk, at den anførte tid kun er en estimeret leveringstid. Tillad venligst op til 3 hverdage til at pakke ordren, i travle perioder og over weekender kan der gå længere tid. Du vil modtage en e-mail fra vores system eller vores forsendelsespartner med et sporingsnummer og en mere specifik leveringsdato. Ved oversøiske, store ordrer bedes du kontakte os. Vær opmærksom på, at der muligvis opkræves lokal told og moms ved forsendelse uden for Danmark.

Afbestilling
Du kan annullere din ordre, hvis den endnu ikke er sendt fra vores lager.

Kontakt os, så hjælper vi dig: [email protected]

Hvis din ordre allerede er sendt fra vores lager, kan du ikke annullere din ordre.
Ordren sendes til dig, og du bliver nødt til at håndtere den som normal retur.

Ordreændringer
Du kan ændre leveringsadressen på din ordre, hvis den endnu ikke er sendt fra vores lager. Hvis din nye leveringsadresse har et andet forsendelsesgebyr, skal du betale forskellen.

Hvis din ordre er sendt fra vores lager, kan du ikke ændre leveringsadressen eller indholdet på din ordre. Ordren sendes til den originale adresse, og du bliver nødt til at håndtere den som normal retur, hvis du ønsker ændringer.

Kontakt os, så hjælper vi dig: [email protected].

Retur, ombytning, defekte varer & reklamation
Hos Spring Copenhagen vægter vi kundeservice højt. Derfor kan du altid tage fat på os for spørgsmål, og når du ønsker hjælp. Henvendelser vedrørende køb i webshop på springcopenhagen.com kan på e-mail: [email protected]

Vores åbningstider er mandag til torsdag mellem klokken 09.00-15.30 og fredag mellem klokken 09.00-14.30. Vi forsøger at svare inden for 24 timer på almindelige hverdage.

Sådan returnerer du dine varer købt på springcopenhagen.com
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

For at sende varen retur, beder vi dig om at printe og udfylde vores returseddel, som du kan downloade her:

Download returseddel her. 

Husk at vedlægge vores returseddel i pakken, hvori du sender varen. Her finder du også information om returadresse m.m.

Vigtigt: Du skal kontakte kundeservice, hvis du har et beskadiget eller defekt produkt.

Refusion, krav vedr. returnering
De varer, du ønsker at returnere, er dit ansvar, indtil de når vores lager. Eventuelle skader, der sker under returneringen/forsendelsen af varen til vores lager, er dit ansvar. Sørg for at pakke returvaren godt og sikkert ind for at forhindre skader på varen og den originale emballage, da dette vil påvirke værdien af varen.

Gem alle kvitteringer og sporingsnumre som bevis på, at varen er sendt retur.

Hvis varen eller den originale emballage er blevet brugt/brudt mere end normalt for at undersøge varen, holdes du ansvarlig for værditabet på varen. Håndtér derfor varen, som du normalt ville håndtere den i en butik. Når vi har modtaget varen på vores lager, giver vi dig besked, hvis der foreligger et værditab på produktet, og hvis din refusion bliver lavere end den betalte pris.

Hvis vi accepterer din returordre som gyldig, og varen kan sælges som ny, refunderer vi dig den fulde købspris. Hvis det viser sig at produktet er brugt, har synlige ridser eller slitage og den originale emballage ikke er intakt, refunderer vi dig ikke. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Vi dækker ikke omkostningerne til returforsendelsen.
Refusionen udbetales til det kreditkort (eller den betalingsmetode), der blev brugt til at betale ordren med. Der kan gå op til 14 dage efter modtagelsen af varen på vores lager.

Reklamationer og defekte varer
Spring Copenhagens webshop handler under købeloven. Enhver reklamation foregår efter købelovens regler, som betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter dit køb, og varen er leveret. Dog gælder det ikke skader, fejl eller slitage, der skyldes manglende vedligeholdelse, almindeligt slid eller forkert brug. Der skal reklameres inden for en ’rimelig tid’, efter at du har opdaget fejlen. Rettidig reklamation er inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget.

Hvis din reklamation er berettigede, kan du få varen repareret, få tilsendt et nyt produkt eller få refusion. Dette afgøres fra sag til sag og sammen med vores kundeservice.

Du skal kontakte kundeservice, hvis du har et beskadiget eller defekt produkt.
Returadresse:
Spring Copenhagen ApS
c/o Ackro
Farverland 6
2600 Glostrup
Danmark

Følg anvisningerne i vores returseddel, og bemærk at du skal sende varen som en erhvervspakke. Vi anbefaler du sender via en autoriseret pakketransportvirksomhed og at du sender via GLS og derfor afleverer pakken i din lokale GLS Pakkeshop. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til den adresse, vi har angivet.
Bemærk: Forsendelsesomkostningerne for retur skal betales af dig og dækkes ikke af Spring Copenhagen ApS.

Declaration of Conformity / Data ark 
Klik her for at læse mere.

Opdateret 23/11-2020.